Wie is Lana ?

Lana is transgendervrouw en tevens Soka Gakkai member sinds juli 2010 (momenteel non-actief). Bewust geworden van haar ware zelf en kort na de start van de beoefening van dit mooie boeddhisme, actie ondernomen, waardoor Lana in een zeer heftige ‘menselijke revolutie’ terecht kwam en eigenlijk nog steeds zit. Dit was en is voor haar de weg naar absoluut geluk. Het Nichiren Boeddhisme is het antwoord op alle vragen. Door het chanten van Nam Myoho Renge Kyo komen vanzelf de antwoorden bovendrijven zonder de vraag te hoeven stellen. Het Nichiren boeddhisme is puur en voor mij het bewijs in brede zin.

Momenteel (begin 2018) heb ik voor een mega time-out gekozen omdat ik mij nu bevind in een soort van ‘master reset’ betreffende mijn boeddhistische beoefening. Het Nichiren boeddhisme zal ik nooit loslaten, maar ben het niet geheel eens met denkwijze van bepaalde ‘verantwoordelijke mensen’ in dit boeddhisme die het volgens mij zelf niet helemaal begrijpen. Een ware boeddhist is dat altijd, dag en nacht, en geeft om zijn medemens. Een zeer ervaren SGI-lid die ik in oktober 2018 sprak, zei hierover: ” Zij zijn wel boeddhist, maar geen boeddha”. Die boeddha zit in jezelf, die behoef je nergens te zoeken. Kortom; je kunt wel SGI-lid zijn, maar een boeddha moet je vanuit je hart zijn, niet omdat je ergens lid van bent. En hier liep ik dus bij bepaalde leden tegenaan. Zodoende beoefen ik wel het Nichiren boeddhisme, maar zal niet actief deelnemen aan SGI activiteiten. Wat de toekomst brengt weet ik niet. Dit laat ik op mij afkomen en heb er alle vertrouwen in.

Te weinig info ? Lees dan ook: “Dag man, hallo vrouw . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *